Geborduurde badges, emblemen, patches of logo's op kleding

Gratis vrijblijvende offerte geborduurde badges of patches

Geborduurd logo op kleding tshirt
 • Geborduurd op stevige stof, robuuste uitstraling
 • Eigen ontwerp en veel formaten en kleuren mogelijk
 • Bevestiging dmv lijmlaag, opnaaien, vaststikken, klittenband
 • Gratis en snel vrijblijvende offerte en werktekeningen
 • Gratis hulp bij opmaken eigen logo of embleem
 • Super goedkoop door vlijmscherpe tarieven
 • Top kwaliteit en uitgebreide service

Ja, ik wil snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder alle gegevens zo goed mogelijk in en je ontvangt een offerte plus werktekening.
Wil je ook een bestand van een andere type aanleveren, of andere informatie of meer of grotere bestanden?
Dat kan heel eenvoudig door een reply te sturen op de e-mail die je straks ontvangt.

Contactgegevens
Voornaam *
Achternaam *
Ik ben of vertegenwoordig *
Naam bedrijf, vereniging of groep
E-mailadres *
Naam
Telefoonnr *
Straat *
Huisnr *
Postcode *  
Woonplaats
Vul tevens land in indien Land = Overig
*
Land *
Wijzigen in account?
Klik hier indien aflevering op ander adres
Offerte aanvraag
ProductGeborduurde emblemen
Aantal stuks
Minimaal 25
*
Datum benodigd
Levertijd 2 a 3 wk, in overleg is spoedlevering mogelijk.
*
Hoogte (cm)
Breedte (cm)
Toelichting
Bestand met ontwerp *
(* is verplicht)
Je gegevens zijn veilig.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord wel of niet te tonen.

Wat kan ik precies op deze offerte aanvraag pagina?

Op deze pagina kun je eenvoudig en snel een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor de levering van geborduurde badges of patches, met daarop je eigen embleem, logo en/of teksten.
De offerte, inclusief bijbehorende werktekening(en), ontvang je normaliter binnen 24 uur in je maibox.

Hoe betere informatie je ons bij de aanvraag toestuurt, bijvoorbeeld je eigen (voorlopige) ontwerp(en) en je overige eisen en wensen, des te sneller we een offerte kunnen opmaken.
Weet je het antwoord op een vraag niet dan kun je het veld gewoon leeg laten. We nemen dan vanzelf wel contact met je op.

We leveren niet alleen topkwaliteit en uitgebreide en goede service.
We hebben ook een laagste prijsgarantie. Je zult zien dat de door ons geoffreerde geborduurde badges en patches met jouw embleem, logo en teksten de goedkoopste van Nederland en België zijn.

Wat zijn geborduurde badges of patches?

Geborduurde patches en logo'sGeborduurde badges of patches zijn decoratieve emblemen die zijn gemaakt door draad op een stuk stof te borduren om een specifiek ontwerp te vormen.
Deze emblemen worden vervolgens bevestigd aan kleding, tassen, hoeden of andere items om een bepaald symbool, logo, insigne of ontwerp te tonen.
Hier zijn enkele kenmerken van geborduurde badges of patches:

 • Borduurproces:
  Geborduurde badges worden vervaardigd door draad (meestal katoen, polyester of een mengsel van materialen) op een stuk stof te naaien of te borduren.
  Het borduurproces creëert het gewenste ontwerp door draad in verschillende kleuren te gebruiken.
 • Backing:
  Patches kunnen verschillende soorten backings hebben, zoals een strijklaag voor eenvoudige bevestiging door te strijken, een zelfklevende achterkant of een klittenbandbevestiging.
  De backing vergemakkelijkt het aanbrengen op kleding of andere items.
 • Verscheidenheid aan ontwerpen:
  Geborduurde patches kunnen een breed scala aan ontwerpen omvatten, variërend van bedrijfslogo's en militaire insignes tot thematische afbeeldingen, kunstwerken en teksten.
 • Toepassingen:
  Ze worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder bedrijfsidentificatie, teamlogo's, promotionele doeleinden, militaire erkenningen, enzovoort.
 • Materialen:
  De stof waarop de geborduurde ontwerpen worden aangebracht, kan variëren, evenals het gebruikte borduurgaren. Dit kan resulteren in verschillende texturen en looks.
 • Maten en vormen:
  Geborduurde badges zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Ze kunnen klein en discreet zijn of groot en opvallend.
 • Identificatie en decoratie:
  Naast identificatie worden geborduurde badges vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden. Ze kunnen worden aangebracht op kledingstukken, tassen, petten, en andere items om een persoonlijk tintje toe te voegen.

Of het nu gaat om het identificeren van personeel, het bevorderen van een merk, het aanwijzen van lidmaatschap in een organisatie, of gewoon als decoratief element, geborduurde badges en patches zijn veelzijdige en aantrekkelijke accessoires.
Je kunt hierboven een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor geborduurde badges of patches.

Wat zijn de voordelen van geborduurde emblemen?

Geborduurde emblemenGeborduurde emblemen hebben verschillende voordelen, waardoor ze populair zijn voor diverse toepassingen.
Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van geborduurde emblemen:

 • Duurzaamheid:
  Geborduurde emblemen zijn over het algemeen duurzaam en bestand tegen slijtage. De borduursteken zorgen voor een stevige bevestiging van het ontwerp op de stof.
 • Professionele uitstraling:
  Geborduurde emblemen hebben een hoogwaardige uitstraling en kunnen een professioneel imago toevoegen aan uniformen, bedrijfskleding, teamkleding en andere items.
 • Veelzijdigheid:
  Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kleding, tassen, hoeden en andere accessoires. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel promotionele als identificatiedoeleinden.
 • Aanpasbaarheid:
  Geborduurde emblemen zijn aanpasbaar qua ontwerp, grootte en kleur. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan specifieke merkvereisten of ontwerpen.
 • Langdurig:
  Geborduurde emblemen behouden hun uiterlijk langdurig, zonder dat de kwaliteit van het ontwerp snel afneemt. Ze blijven meestal mooi en helder, zelfs na herhaaldelijk wassen.
 • Textuur en diepte:
  Door het borduurproces hebben geborduurde emblemen een tastbare textuur en diepte, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel visuele als tastbare waarneming.
 • Weerbestendigheid:
  Geborduurde emblemen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Regen, zonlicht en andere elementen hebben over het algemeen weinig invloed op de duurzaamheid en helderheid van het ontwerp.
 • Eenvoudige bevestiging:
  Ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd op kledingstukken door te naaien, strijken of met klittenband, afhankelijk van de aangebrachte backing.

Deze voordelen maken geborduurde emblemen aantrekkelijk voor zowel zakelijk gebruik als voor persoonlijke doeleinden. Ze worden vaak gebruikt in diverse sectoren, waaronder bedrijven, sportteams, militaire eenheden en als promotiemateriaal.
Je kunt hierboven gratis en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor geborduurde emblemen.

Wat kosten geborduurde badges of patches?

Geborduurde badgesDe prijs van geborduurde badges of patches variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren.
Enkele belangrijke factoren die van invloed zijn op de prijs/kosten zijn:

 • Grootte en complexiteit van het ontwerp:
  Grotere badges of patches of badges/patches met ingewikkelde ontwerpen vereisen meer tijd en materiaal, wat de kosten kan verhogen.
 • Aantal badges of patches:
  Over het algemeen geldt dat hoe groter de bestelhoeveelheid, des te lager de prijs per badge of patch.
 • Randafwerking:
  Sommige badges of patches hebben een speciale randafwerking, zoals een hitte-afdichting of een merrowed edge. Deze afwerkingen kunnen de kosten beïnvloeden.
 • Aanvullende kenmerken:
  Extra functies zoals klittenband, zelfklevende achterkant, metallic draden, glow-in-the-dark elementen, enzovoort kunnen de prijs verhogen.

Om nauwkeurige prijsinformatie te krijgen kun je het beste hierboven een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor geborduurde badges of patches op basis van je specifieke vereisten.

Wat zijn de verschillen tussen geborduurde badges en geborduurde patches?

Over het algemeen worden "geborduurde badges" en "geborduurde patches" door elkaar gebruikt en beschrijven ze beide gewoon geborduurde emblemen of insignes die op jassen, truien, shirts, petten, tassen of andere soorten kleding of items kunnen worden bevestigd.
Maar er zijn wel kleine nuanceverschillen in het gebruik van deze termen, vaak afhankelijk van de context. Het verschil in terminologie kan ook regionaal of sectoraal bepaald zijn.

Geborduurde badges:

 • Badges verwijzen meestal naar emblemen of insignes die specifiek zijn ontworpen om op kleding (uniformen, jassen, shirts of andere soortgelijke items) te worden bevestigd.
 • Ze worden vaak geassocieerd met organisaties, verenigingen, militaire eenheden, enzovoort.
 • Badges hebben vaak standaard vormen en maten en zijn soms voorzien van symbolen, rangen of logo's.

Geborduurde patches:

 • Patches zijn stukken stof waarop een ontwerp is geborduurd.
 • Er zijn vele vormen en maten en worden vaak gebruikt voor decoratie, identificatie of als een vorm van zelfexpressie.
 • Patches kunnen op kleding worden genaaid of met hitte worden bevestigd.


Hoe kan ik een offerte voor geborduurde badges, patches of emblemen aanvragen?

Bovenin deze pagina of via onderstaande oranje button kun je binnen 2 minuten een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor geborduurde badges, patches of emblemen op basis van je eigen ontwerp.
Invullen van het formulier is zeer eenvoudig en als je het antwoord op een vraag niet weet, speciale wensen hebt of gewoon nog niet precies weet wat je wilt hebben of wat er mogelijk is, probeer dan de vragen alsnog zo goed mogelijk in te vullen, maar vul dan wel een duidelijke toelichting in.
Na je aanvraag kun je ons sowieso nog allerlei informatie toesturen door ons een antwoord of reply terug te sturen op de e-mail die je automatisch van ons ontvangt.

Ik wil gratis en snel een vrijblijvende offerte