Badstof vilten emblemen of logo's op kleding

Badstof vilten badges en patches eenvoudig en snel besteld

badstof vilten badges patches op kleding tshirt
 • Voelen zacht aan, mooie uitstraling, met diepte effecten
 • Eigen ontwerp en veel formaten en kleuren mogelijk
 • Bevestiging dmv lijmlaag, opnaaien, vaststikken, klittenband
 • Gratis en snel vrijblijvende offerte en werktekeningen
 • Gratis hulp bij opmaken eigen logo's of emblemen
 • Super goedkoop door vlijmscherpe tarieven
 • Top kwaliteit en uitgebreide service

Ja, ik wil snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder alle gegevens zo goed mogelijk in en je ontvangt een offerte plus werktekening.
Wil je ook een bestand van een andere type aanleveren, of andere informatie of meer of grotere bestanden?
Dat kan heel eenvoudig door een reply te sturen op de e-mail die je straks ontvangt.

Contactgegevens
Voornaam *
Achternaam *
Ik ben of vertegenwoordig *
Naam bedrijf, vereniging of groep
E-mailadres *
Naam
Telefoonnr
Straat
Huisnr
Postcode  
Woonplaats
Vul tevens land in indien Land = Overig
Land
Wijzigen in account?
Klik hier indien aflevering op ander adres
Offerte aanvraag
ProductBadstof emblemen
Aantal stuks
Datum benodigd
Levertijd +/- 3 wk, in overleg is spoedlevering mogelijk.
Hoogte (cm)
Breedte (cm)
Toelichting
Bestand met ontwerp
Extensie .doc, .docx, .eps, .jpeg, .jpg, .pdf of .png; maximaal 9MB
*
(* is verplicht)
Je gegevens zijn veilig.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord wel of niet te tonen.

Wat kan ik precies op deze offerte aanvraag pagina?

Op deze pagina kun je eenvoudig en snel een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor de levering van badstof vilten badges of patches, met daarop je eigen emblemen, logo's en/of teksten.
De offerte, inclusief bijbehorende werktekening(en), ontvang je normaliter binnen 24 uur in je maibox.

Hoe betere informatie je ons bij de aanvraag toestuurt, bijvoorbeeld je eigen (voorlopige) ontwerp(en) en je overige eisen en wensen, des te sneller we een offerte kunnen opmaken.
Weet je het antwoord op een vraag niet dan kun je het veld gewoon leeg laten. We nemen dan vanzelf wel contact met je op.

We leveren niet alleen topkwaliteit en uitgebreide en goede service.
We hebben ook een laagste prijsgarantie. Je zult zien dat de door ons geoffreerde badstof vilten badges en patches met jouw emblemen, logo's en teksten de goedkoopste van Nederland en België zijn.

Wat zijn badstof of vilten badges of patches?

Badstof- of vilten badges of patches zijn specifieke typen emblemen die zijn gemaakt van badstof of viltmateriaal in plaats van geborduurd materiaal.

Hier zijn enkele kenmerken van badstof- en vilten badges of patches:
 • Materiaal:
  Badstof badges worden gemaakt van badstof, een zacht en absorberend materiaal dat vaak wordt gebruikt voor handdoeken en badjassen. Vilten badges worden gemaakt van vilt, een dicht en vezelig materiaal dat wordt verkregen door wol te persen, te wassen en te vervilten.
 • Constructie:
  In tegenstelling tot geborduurde patches, worden badstof- en vilten patches meestal niet geborduurd. In plaats daarvan worden de ontwerpen op het oppervlak van het badstof of vilt aangebracht door middel van druktechnieken, zeefdruk, of door het hechten van stoffen appliqués.
 • Textuur:
  Badstof en vilt hebben elk een unieke textuur die anders is dan geborduurde stoffen. Badstof is pluizig en zacht, terwijl vilt een dichtere, meer solide textuur heeft.
 • Toepassingen:
  Badstof- en vilten badges of patches worden vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals op kleding, tassen, rugzakken, en zelfs op woondecoraties zoals kussens of dekens.
 • Ontwerpopties:
  Net als bij geborduurde patches kunnen badstof- en vilten badges in verschillende ontwerpen worden gemaakt, inclusief logo's, afbeeldingen, letters, en meer.
 • Bevestiging:
  Net als andere patches kunnen badstof- en vilten badges worden bevestigd met behulp van verschillende methoden, waaronder naaien, strijken, klittenband, of zelfklevende achterkanten, afhankelijk van de voorkeur en het gebruik van de klant.

Badstof- en vilten badges bieden een alternatief voor geborduurde patches en kunnen een unieke textuur en uitstraling toevoegen aan kledingstukken en andere items.
Ze zijn vooral populair voor informele of creatieve toepassingen waarbij een meer textuurrijke en tactiele uitstraling gewenst is.

Wat zijn de voordelen van badstof of vilten emblemen?

Badstof- en vilten emblemen bieden verschillende voordelen en kunnen een unieke uitstraling toevoegen aan kledingstukken, accessoires en decoratieve items.

Hier zijn enkele van de voordelen van badstof- en vilten emblemen:
 • Zachte textuur:
  Badstof- en vilten emblemen hebben een zachte en pluizige textuur die comfortabel aanvoelt. Dit maakt ze geschikt voor toepassingen waar comfort belangrijk is, zoals op kleding of accessoires die direct op de huid worden gedragen.
 • Unieke uitstraling:
  Het gebruik van badstof of vilt geeft emblemen een unieke en onderscheidende uitstraling. De textuur van badstof en vilten materialen kan een warm en huiselijk gevoel geven aan kledingstukken, tassen of andere items.
 • Veelzijdigheid:
  Badstof- en vilten emblemen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kleding, tassen, hoeden, huisdecoraties en ambachtelijke projecten. Ze kunnen worden genaaid, gelijmd of gestreken op verschillende oppervlakken.
 • Makkelijk aan te brengen:
  Net als andere emblemen kunnen badstof- en vilten emblemen eenvoudig worden bevestigd aan kledingstukken en accessoires. Afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker kunnen ze worden vastgenaaid, gestreken met warmtegevoelige lijm of voorzien van zelfklevende achterkanten.
 • Duurzaamheid:
  Hoewel badstof en vilt mogelijk niet zo robuust zijn als sommige andere materialen, zijn ze toch duurzaam en kunnen ze goed bestand zijn tegen normaal gebruik en milde reinigingsmethoden.
 • Creatieve mogelijkheden:
  Badstof- en vilten emblemen bieden veel ruimte voor creativiteit en personalisatie. Ze kunnen worden versierd met borduurwerk, applicaties, kralen, en andere decoratieve elementen om unieke en opvallende ontwerpen te creëren.
 • Milieuvriendelijk:
  Badstof- en vilten emblemen kunnen worden beschouwd als milieuvriendelijke opties, vooral als ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen of wol. Ze zijn biologisch afbreekbaar en hebben over het algemeen een lagere milieu-impact dan sommige synthetische materialen.

Over het algemeen bieden badstof- en vilten emblemen een alternatieve en interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een unieke textuur en uitstraling voor hun kledingstukken en accessoires.

Wat kosten badstof of vilten emblemen?

De kosten van badstof- of vilten emblemen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals:
 • Grootte van het embleem:
  Grotere emblemen vereisen meer materiaal en arbeid, wat de kosten kan verhogen.
 • Complexiteit van het ontwerp:
  Emblemen met ingewikkelde ontwerpen of details kunnen meer tijd en vaardigheid vereisen om te maken, wat de kosten kan verhogen.
 • Materiaalkeuze:
  De kwaliteit en het type badstof of vilt dat wordt gebruikt, kan de kosten beïnvloeden. Hoogwaardige materialen zullen over het algemeen duurder zijn.
 • Aantal emblemen:
  Over het algemeen geldt dat hoe groter de bestelhoeveelheid, hoe lager de kosten per embleem. Bij grotere bestellingen ontvang je vaak kwantumkortingen.
 • Bevestigingsmethode:
  De kosten kunnen variëren afhankelijk van de bevestigingsmethode die wordt gebruikt, zoals naaien, strijken, zelfklevende achterkanten, enzovoort.
 • Extra functies:
  Als je extra functies wilt toevoegen aan de emblemen, zoals borduurwerk, metallic details, speciale afwerkingen, kan dit ook de kosten verhogen.

Om nauwkeurige prijsinformatie te krijgen kun je het beste hierboven een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor badstof of vilten badges of patches op basis van je specifieke vereisten.

Hoe kan ik een offerte voor badstof of vilten badges, patches of emblemen aanvragen?

Bovenin deze pagina of via onderstaande oranje button kun je binnen 2 minuten een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor badstof of vilten badges, patches of emblemen op basis van je eigen ontwerp.
Invullen van het formulier is zeer eenvoudig en als je het antwoord op een vraag niet weet, speciale wensen hebt of gewoon nog niet precies weet wat je wilt hebben of wat er mogelijk is, probeer dan de vragen alsnog zo goed mogelijk in te vullen, maar vul dan wel een duidelijke toelichting in.
Na je aanvraag kun je ons sowieso nog allerlei informatie toesturen door ons een antwoord of reply terug te sturen op de e-mail die je automatisch van ons ontvangt.

Ik wil gratis en snel een vrijblijvende offerte